Na één wilde achtervolging door de rosse buurt van Chiang Rai heeft de politie ruim één miljoen speedpillen in beslag genomen

CHIANG RAI:- Een eenheid van de Thaise narcotica brigade heeft op twee mannen in het hoofddistrict van Chiang Rai opgepakt met een flinke partij speedpillen in hun bezit.

Na een tip te hebben ontvangen, heeft het drugsbestrijdingsteam, bestaande uit politieagenten en soldaten, eergisteravond een verdachte pick-up tot stoppen gebracht.

In plaats van te stoppen, reed de pick-up echter in de richting van de rosse buurt van de stad.  De vrachtwagenchauffeur was zo wanhopig om weg te komen dat hij zelfs de schoten negeerde die als waarschuwing in zijn richting werden afgevuurd.

Uiteindelijk slaagde de politie erin de pick-up de weg af te snijden en arresteerde de 30-jarige chauffeur khun Siwakorn Sirirungwilai, en zijn 18-jarige medepassagier khun Chawalit Pakao. Ze worden beschuldigd van het bezit van meer dan een miljoen pillen methamfetamine met de bedoeling om te verkopen.

De politie is een onderzoek gestart om erachter te komen wie er nog meer bij betrokken is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!