De in het oosten gelegen snelweg 7 wordt verlengd tot U-Tapao Airport

~ONMOGELIJKE OPDRACHTEN VOEREN WIJ DIRECT UIT, WONDEREN DUREN IETS LANGER~
(De bereidheid om je uitzonderlijk in te zetten)

RAYONG:- De Minister van Transport, Khun Saksayam Chidchob dringt aan op de uitbreiding van snelweg 7 (Bangkok-Chonburi-Map Ta Phut) naar U-Tapao Airport om de verwachte toename van het aantal passagiers in de toekomst op te vangen .  

Het Department of Highways (DoH) bereidt een haalbaarheidsstudie voor voor de 3,5 kilometer lange verlenging van de snelweg, die dit jaar moet worden afgerond samen met een milieueffectrapportage.  

Volgens de algemeen directeur van DoH, Sarawut Songsivilai, zal zijn bureau een lening aanvragen van 4,2 miljard baht voor bouwkosten van 3,9 miljard baht en 260 miljoen baht voor onteigening van land.  

De aanbesteding en de grondverwerving starten medio volgend jaar, de opening van het verlengde tracé staat gepland voor 2025.  Als de lening niet wordt goedgekeurd, wil het DoH het project in het fiscale jaar 2023 financieren. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!