De Immigratiedienst in Jomtien zit weer ramvol

PATTAYA:- In de afgelopen week is het weer beredruk bij de immigratiedienst in soi 5 van de Jomtien Beach Road, de drukste tijd is daarrond de openingstijd, de middagen zijn vaak wat rustiger.

De dubbele feestdag op maandag en woensdag van deze week zorgde  voor de typische immigratiegolf in de vroege ochtend met 100 mensen die al in de rij stonden tegen de openingstijd om 08.30 uur.  De drukste loketten waren om 90 dagen verblijf in het koninkrijk te melden en om verlengingen van verblijf aan te vragen vanwege de Covid-19-pandemie.

Het naleven van de sociale afstand en het dragen van mondkapjes werd over het algemeen voorafgaand aan een temperatuurcontrole goed nageleefd.

Na ontvangst van een wachtrijnummer bij de receptie, kunnen buitenlanders, indien nodig, plaatsnemen op de overdekte parkeerplaats om overbevolking binnen te voorkomen.  Een luidsprekervoorziening kondigt het volgende nummer aan voor elke teller.  Desalniettemin blijft het immigratiebureau een van de meest “populaire” locaties in Pattaya en een van de weinige openbare diensten die nog steeds normaal werken.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!