De illegaal gebouwde bruggen over het South Pattaya-kanaal in de buurt van Walking Street worden gesloopt

PATTAYA:- De bruggen over het South Pattaya-kanaal die verbonden zijn met nachtclubs op Walking Street worden binnenkort worden gesloopt omdat ze illegaal zouden zijn gebouwd, en tegen de eigenaar worden juridische stappen ondernomen, aldus de plv. burgemeester van Pattaya.

Khun Manoch Nongyai, de plv.  burgemeester van Pattaya, reageerde op de grieven van burgers over een nieuwe brug over het South Pattaya-kanaal, waarvan de bezorgde burgers zeiden dat deze mogelijk zonder de juiste toestemming is gebouwd.

Volgens khun Manoch zijn er drie bruggen over het kanaal gebouwd maar alleen die van Siam Bayshore Hotel is legaal gebouwd met toestemming van het Marine Department. De gedeputeerde hield vol dat de andere twee bruggen eigendom waren van private partijen en geen vergunning hadden, zodat deze spoedig zouden worden gesloopt. Een daarvan werd echter nog steeds besproken in de rechtbank omdat de eigenaar beroep had aangetekend, zo voegde khun Manoch eraan toe.

“De nieuwe brug is heimelijk gebouwd terwijl we bezig waren met de burgemeester verkiezingen. Ik heb echter al ambtenaren opgedragen om een ​​aankondiging van een sloopopdracht op de brug te plaatsen om de eigenaren en voetgangers te waarschuwen, ‘zo verklaarde Manoch.

Volgens de loco-burgemeester zouden de eigenaren van de brug worden aangeklaagd voor het binnendringen van het kanaal. Hij zorgde er ook voor dat Pattaya City nooit de stemmen van burgers en bezoekers negeerde.

De bruggen zijn verbonden met Indiase nachtclubs aan de andere kant van het kanaal, waarvan de eigenaren hebben gezworen het sloopbevel voor de rechtbank aan te vechten. Zonder de bruggen zijn de nachtclubs in principe ontoegankelijk vanaf Walking Street.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!