De IFEA beloont festivalstad Pattaya opnieuw, dit jaar zelfs met twee grote prijzen 

PATTAYA:- De stad Pattaya mag een uitzonderlijke feestje vieren, aangezien zij voor het derde jaar op rij door de Internationale Festivals en Evenementen Vereniging (IFEA) Asia de prijzen in ontvangst mochten nemen.

De prestigieuze prijs erkent het succespotentieel van de stad bij het organiseren van internationale evenementen. De prijsuitreiking vond plaats in de balzaal van het Zign Hotel in Naklua.

Het evenement werd gisteren om 14.00 uur geopend toen burgemeester van Pattaya, Poramet Ngampichet, de deelnemers aan de Pinnacle Awards 2024 en de Asia Festival City Conference hartelijk verwelkomde.

Ook aanwezig waren hooggeplaatste persoonlijkheden zoals Khun Wittaya Khunpluem, president van de Chonburi Provinciale Administratieve Organisatie, Khun Phuriphan Bunnag, adjunct-directeur van het Bureau van de Commissie voor basisonderwijs, en Mr. Steve Wood Schmader, president van IFFA WORLD. 

De openingstoespraak werd gehouden door Jeong Gang-Hoan Ph.D., voorzitter van IFEA Asia, vergezeld door Khun Thitiphan Pettrakul, loco-burgemeester van de stad Pattaya.

De hoogtepunten van de avond vonden plaats om 19.30 uur toen de uitreiking van de “Asia Festival Awards” plaatsvond. 

Pattaya ontving dit jaar twee grote prijzen: de “Asia Festival City Award” voor uitmuntende festivalstad op Aziatisch niveau en de “Asia Festival City Award” voor uitmuntende festivalstad op Aziatisch niveau en de “Asia Festival City Award” voor uitmuntende festivalstad op Aziatisch niveau. Night Festival Award.” ” voor het Internationale Vuurwerkfestival.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya Public relations 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!