De hoofdstad van Thailand maakt zich klaar om buitenlandse bezoekers vanaf 1 februari te verwelkomen

BANGKOK:- Zoals u als trouwe lezer van Olleke Bolleke in Thailand heeft vernomen, gaat het land vanaf 1 februari weer open voor buitenlandse reizigers onder de “Test & Go”-regeling, hoewel er deze keer wel enkele wijzigingen zijn aangebracht.

Volgens de nieuwe opzet zullen toeristen vijf dagen moeten isoleren en op de eerste en de vijfde dag RT-PCR-tests moeten ondergaan.  Ze moeten ook een bewijs van vooruitbetaling voor de tests overleggen, evenals betaling voor vijf dagen accommodatie in een door de overheid goedgekeurd SHA-hotel of alternatieve quarantaine (AQ).

Toeristen die aankomen onder de Test & Go-regeling zijn ook verplicht om een ​​bewijs van ziektekostenverzekering te tonen.

De gouverneur van Bangkok, khun Aswin Kwanmuang zei, dat de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) restaurants en uitgaansgelegenheden heeft geïnspecteerd die zijn veranderd in eetgelegenheden.  Onderwijl is de BMA ook op zoek naar nachtlocaties die mogelijk illegaal opereren.

De autoriteiten hebben ook districtskantoren bevolen om uitgaansgelegenheden, pubs, bars en karaoke-tenten die als restaurants willen opereren, alle preventiemaatregelen te laten nemen en de SHA+- of Thai Stop Covid 2 Plus-certificering te ontvangen.

Deze vestigingen zullen eerst worden beoordeeld door relevante districtskantoren voordat ze mogen worden geëxploiteerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Eén gedachte over “De hoofdstad van Thailand maakt zich klaar om buitenlandse bezoekers vanaf 1 februari te verwelkomen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!