De subsidieregeling “Let’s Go Halves” met een bedrag van 34,8 miljard Baht verlengd

BANGKOK:- Het kabinet keurde gisteren de 4e fase goed van de overheidssubsidieregeling “Khon La Khrueng” (Let’s Go Halves) met een budget van 34,8 miljard baht.

De regeling betaalt tot de helft van de kosten van voedsel, algemene goederen, massages, spa- en salondiensten en openbaar vervoer.

De subsidie ​​is gemaximeerd op 150 baht per persoon per dag tot een maximum van 1.200 baht en is beschikbaar van 1 februari tot 30 april.

De regeling is bedoeld om het economisch herstel te bevorderen door vraag en aanbod te stimuleren en tegelijkertijd de uitgaven te stimuleren om kleine exploitanten te helpen.  Het is ook bedoeld om de financiële gevolgen van stijgende kosten van levensonderhoud te verzachten.

Het kabinet keurde ook een budget van 8,07 miljard baht goed om de betalingen aan houders van een sociale kaart gedurende drie maanden tot april met 200 baht per maand te verhogen, plus een budget van 1,351 miljard baht voor kwetsbare mensen die speciale hulp nodig hebben.

Het doel is om de lasten te verminderen voor kaarthouders wiens inkomen tijdens de Covid-19-crisis is gedaald.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!