De historische slotgracht Klong Phadung Krung Kasem in Bangkok wordt in september gerenoveerd

~OP DE SCHOP NEMEN~
(Opnieuw ingericht worden, veranderd worden, gerenoveerd worden’

BANGKOK:- De historische Klong Phadung Krung Kasem van Bangkok wordt getransformeerd tot een elegante stadsattractie tijdens een renovatieproject dat in september van start gaat.

De beoogde renovatiewerkzaamheden zullen een 1.700 meter lang stuk kanaal in Hua Lamphong verfraaien, zo onthulde stadsgouverneur Aswin Kwanmuang dinsdag na een ontmoeting met de projectcommissie.

Er zullen verbeteringen worden aangebracht aan de waterweg en de promenade van de Charoen Sawat-brug naar de Kasat Suek-brug, en het kanaal van de Bobae naar de Charoen Rat-brug.

Het renovatieproject zou in februari volgend jaar moeten worden opgeleverd.

De afdeling Schone Kunsten heeft toestemming verleend voor de metamorfose van het kanaal, die wordt beheerd door het Bureau voor Stedenbouw en Ontwikkeling.

De projectmedewerkers zijn echter wel gewaarschuwd dat de renovatie van het kanaal de vorm en structuur van het historische monument van Bangkok niet mag veranderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!