De herverkiezing van de burgemeester van Pattaya zal dit weekend in twee districten plaatsvinden

PATTAYA:- De herverkiezing van de burgemeester van Pattaya zal morgen in twee districten plaatsvinden. Er is tot nu toe geen alcoholverbod gemeld, maar dit kan worden gewijzigd.

Olleke Bolleke neemt even de gelegenheid ten baat om enkele van zijn lezers eraan herinneren dat de herverkiezing voor de burgemeester van Pattaya morgen in twee stembureaus plaatsvindt waaronder:

Het eerste stembureau ligt in het eerste district (Mueang Pattaya School 2, subdistrict Naklua, Bang Lamung, Chonburi)

Het tweede stembureau ligt in het vierde district (Mueang Pattaya School 7, subdistrict Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi)

De huidige onofficiële gekozen burgemeester Poramase Ngampiches alias “Beer” maakt zich naar verluidt geen zorgen over het resultaat, aangezien hij behoorlijk wat meer stemmen heeft dan de andere drie kandidaten.

Tot dusver zijn er géén berichten over een alcoholverbod in de twee genoemde districten of een stadsbreed verbod zoals bij de eerste verkiezingen op 22 mei. 

Maar houdt het nieuws van uw nieuwsbeer wel in de gaten voor een mogelijke update. Als er een verkoopverbod zou komen, zou dit plaatsvinden vandaag, de 11e, rond 18:00 uur tot ongeveer 18:00 de volgende dag. 

“Snelle Jelle” onze razende reporter, heeft in de afgelopen week verschillende keren met ambtenaren van het stadhuis contact opgenomen over de mogelijkheid van een verbod op de verkoop van alcohol en hebben gemengde antwoorden gekregen, zonder duidelijk ja of nee.

Maar deze morgen werd tegenJelle verteld dat er geen alcoholverbod is voor deze herverkiezing dit weekend. Natuurlijk kunnen er altijd dingen op het laatste moment veranderen, maar het lijkt erop dat u dit weekend gewoon lekker aan één drankje kunt zitten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!