De handel en wandel van 5 hooggeplaatste politiebeambten van politiebureau Din Daeng onder de loep geplaatst

BANGKOK:- Vijf hooggeplaatste politiecommissarissen op het politiebureau van Din Daeng zijn overgeplaatst en zullen worden onderzocht na een “onbevestigde” overval op één gokhal waar 300.000 baht zou zijn buitgemaakt. De faciliteit opereerde binnen hun jurisdictie in Bangkok.

Majoor generaal Jirasan Kaewsaeng-ek, adjunct-commissaris van de Metropolitan Police Bureau, liet zojuist weten dat het de hoofdcommissaris van het politiebureau Din Daeng en vier ondergeschikten die verantwoordelijk zijn voor onderzoek en misdaad onderdrukking aan de nationale politie zijn overgedragen. Hij verklaarde dat de gokhal opereerde in een oude snookerclub op Pracha Songkhro 8 Road. 

Het onderzoek is geopend om te bepalen of ze laks waren geweest bij het handhaven van de wet tegen gokken of dat er mogelijk andere beweegreden zouden zijn.

Gisteren werd er een 22 seconden durende video op de Survive-pagina op social media geplaatst, en toonde een man met wat lijkt op een pistool, die de mensen aan de gok-tafels deed terugdeinzen en stapels geld uit de dozen greep.

De overvaller droeg een oranje pet, korte broek en donker overhemd en had een tatoeage op zijn linkerarm. De beheerder van de Facebook-pagina schreef dat het incident plaatsvond woensdagochtend vroeg en identificeerde de overvaller als “Mac Anusaware”. Er word beweerd dat de overvaller ongeveer 300.000 baht had gestolen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thai Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!