De grensbeveiliging in Mae Sot opgeschaald nadat er botsingen in Myawaddy zijn uitgebroken

MAE SOT:- De Naresuan Force heeft de veiligheid in het district Mae Sot in Tak aangescherpt als reactie op de botsingen aan de grens met Myanmar vorige week.  Troepen bezochten ook het Ban Muen Ruechai-gebied in het kanton Phop Phra om hulp en eerste levensbehoeften te bieden.

Verdwaalde luchtgranaten waren aan de Thaise kant terecht gekomen toen vuurgevechten tussen het leger van Myanmar en Karen National Union (KNU) uitbraken op ongeveer 600 meter van de grens in het Myawaddy-gebied van Karen State.

De Naresuan Force patrouilleert nu 24 uur per dag in het gebied en voorziet in de benodigdheden voor de getroffen lokale bevolking.  De soldaten helpen ook bij het repareren van beschadigde huizen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!