De Grand Prix van Thailand in 2022 belooft veel spannende MotoGP-race-acties 

BURIRAM:- De toeristische autoriteit van Thailand, het TAT is verheugd de toeristen voor de 2022 MotoGP Wereldkampioenschap’s race uit te nodigen, de OR Thailand Grand Prix, die dit jaar en dit weekend een opwindende terugkeer maakt, van vrijdag 30 september tot zondag 30 september 2,  zal worden gehouden op het Chang International Circuit in de provincie Buriram.

Om de 2022 OR Thailand Grand Prix te promoten, werd op 27 september in Bangkok een “MotoGP vs. Muay Thai” fotoshoot gehouden, waarbij de MotoGP-racers de kunst van Thais kickboksen, of Muay Thai, demonstreerden in het beroemde Rajdamnern Stadium, leerden schieten een promotievideo die naar MotoGP-fans over de hele wereld wordt gestuurd.

Onder hen waren ook MotoGP-racers: Álex Márquez van Honda LCR Team, Fabio Di Giannantonio van Gresini Racing MotoGP en Albert Arenas van Inde Gasgas Aspar Team, evenals Moto3-racers: Izan Guevara van Valresa Gasgas Aspar Team en twee Thaise rijders van Moto2 — Somkiat Chantra van Idemitsu Honda Team Asia en Keminth Kubo van Yamaha VR46 Master Camp Team.

Khun Yuthasak Supasorn, de gouverneur van het TAT, zei: “We zijn verheugd om de MotoGP dit jaar weer te zien racen, zowel vanwege de spannende actie als de opwinding die het fans hier in Thailand en over de hele wereld zal brengen via de live-uitzendingen, evenals de geweldige kans die het biedt om het vermogen van Thailand om sportevenementen van wereldklasse te organiseren, te demonstreren.  Dat past goed bij de promotie van sporttoerisme in het Koninkrijk.”

De driedaagse 2022 OR Thailand Grand Prix is ​​de 17e race op de 2022 MotoGP Wereldkampioenschapskalender van 20 races.  Op het programma staan ​​onder meer vrije trainingen en kwalificaties voor de MotoGP, Moto2, Moto3 en de Idemitsu Asia Talent Cup op vrijdag en zaterdag.  Zaterdag wordt ook de eerste race van de Idemitsu Asia Talent Cup verreden.  Op zondag vinden MotoGP-, Moto2- en Moto3-races plaats, evenals de tweede race van de Idemitsu Asia Talent Cup.

Naast de motorraces staan ​​op het driedaagse programma een muziekconcert van de populaire Thaise artiesten Joey Boy en Slot Machine op vrijdagavond, een Muay Thai of Thai kickbokswedstrijd en een concert van de Thaise zangeres Katai Pannipa op zaterdagavond, en een concert van een andere Thaise zanger, Oat Pramote, op zondagavond.

Toegangskaarten voor de OR Thailand Grand Prix 2022 kunnen worden gekocht bij 7‑Eleven winkels in het hele land of via www​.alltick​et​.com.

Bezoek www​.motogp​.com/​e​n​/​e​v​e​n​t​/​T​h​a​iland, www​.bric​.co​.th voor meer informatie / ​t​h​a​l​a​n​d​g​r​a​n​dprix of op de Chang Circuit Buriram Facebook-pagina.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!