De GPO in Thailand verkoopt ATK-sets voor 40 baht per stuk

BANGKOK:- De Farmaceutische overheidsorganisatie van Thailand, de GPO heeft laten weten dat het vanaf 18 oktober antigeentestkits (ATK’s) aan het publiek zou verkopen voor 40 baht per set.

Khun Sirikul Matevelungsun, zijnde de adjunct-directrice van het GPO, zei dat deze stap bedoeld is om Thaise mensen in staat te stellen hoogwaardige ATK’s te zoeken in overeenstemming met de normen van de Thaise keuringsdienst van waren

Ze zei dat deze stap ook helpt de prijs van ATK’s te verlagen en te voldoen aan het regeringsbeleid om zoveel mogelijk Covid19 testen op mensen uit te voeren.

 Ze voegde eraan toe dat op 18 oktober van dit jaar 2 miljoen sets ATK’s beschikbaar zullen zijn bij acht filialen van GPO-apotheken in Bangkok.

“Als de vraag waarschijnlijk zal toenemen, zal GPO meer ATK’s te koop gaan aanbieden”, zei ze, eraan toevoegend dat ATK’s in de toekomst ook online beschikbaar zouden zijn.

De acht vestigingen van GPO-apotheken zijn als volgt: Ratchathewi (hoofdkantoor), Yotse, Charansanitwong, Thewet, Rangsit, Ministerie van Volksgezondheid, Ziekenhuis voor Tropische Ziekten en Overheidscomplex.

Neem voor meer informatie contact op met het GPO-callcenter: 1648.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!