De gouverneur van Chonburi laat verschillende Covid19 beperkingen versoepelingen toe, maar het verbod op de verkoop van alcohol in restaurants blijft gehandhaafd

CHONBURI:- De gouverneur van Chonburi heeft nieuwe orders via hun Public Relations Facebook-pagina vrijgegeven, waarin de versoepeling van de Covid-19-beperkingen wordt beschreven.

De grootste verandering is die van het verzamelen van limieten en sluitingstijden, waardoor veel locaties nu op hun “normale” tijden kunnen sluiten, wat verwijst naar normale openingstijden zonder Covid-19-beperkingen.  

De gouverneur van Chonburi,khun Phakharathorn Tieanchai

Ondanks wekenlange protesten en smeekbeden van ondernemers, vooral in de toeristische zone van Pattaya, blijft de verkoop van alcohol in alle gebouwen ter plaatse, zoals bars, restaurants, hotels, uitgaansgelegenheden en pubs, echter verboden.

1. Bijeenkomsten van meer dan 500 personen zijn niet toegestaan, behalve met toestemming van de regering van Chonburi (zoals specifiek goedgekeurde festivals in toeristische gebieden zoals Pattaya).  Verzamelen in het Chonburi-modelgebied voor toerisme (Sattahip/Pattaya) is alleen toegestaan ​​onder hygiënische maatregelen.

2. Verschillende plaatsen zijn toegestaan ​​​​om te openen / aangebrachte wijzigingen: uw nieuwsbeer kan niet elke plaats opsommen, dus ik zal alleen de wijzigingen en basisaankondigingen noemen

2.1 Educatieve plaatsen

2.2 Restaurants mogen open op hun normale tijden maar mogen GÉÉN alcoholische dranken nuttigen in het restaurant.  Bars, uitgaansgelegenheden, uitgaansgelegenheden blijven gesloten, ook in toeristische zones zoals Pattaya.

2.3 Winkelcentra mogen op de normale tijden openen. Pretparken en waterparken in winkelcentra (niet buiten) zijn nog steeds gesloten.

2.4 Tentoonstellingen in hotels of centra is toegestaan ​​voor niet meer dan 1.000 mensen met toestemming voor evenementen zoals MICE of congressen.

2.5 Schoonheidsklinieken, spa’s, massages, kapsalons, nagelstudio’s, tattoo- of piercingshops mogen tot uiterlijk middernacht open zijn.

2.6 Openbare parken, sportvelden, zwembaden, buiten- en binnensportplaatsen, fitnesscentra, mogen op hun normale tijd open gaan.

2.7 Bioscopen, theaters mogen op de normale tijd openen.

2.8 Amuletmarkten kunnen op de normale tijd openen

 2.9 Botanische parken mogen op de normale tijd geopend zijn.

2.10 Dierentuin en/of dierenshows mogen op de normale tijd openen.

2.11 Game- en internetcafés mogen tot uiterlijk middernacht open zijn.

2.12 Banketzalen, hotelvergaderruimtes, enz. kunnen op de normale tijd opengaan, maar er mag geen alcohol worden gedronken binnen

Olleke Bolleke in Oost Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!