De gezochte Canadees voor de op Phuket vermoorde Jimi Sandhu omgekomen bij een vliegtuigongeluk

ONTARIO:- Één door de politie gezochte Canadees voor de moord op een Indiase gangster in Phuket is omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Canada.

Het CBC meldde dat één van de vier mannen die zaterdag bij een vliegtuigongeluk nabij Sioux Lookout, Ontario, omgekomen omkwamen was, door de politie in Ontario werd geïdentificeerd als Gene Lahrkamp.

Gene zat in een klein Cherokee-passagiersvliegtuig dat terwijl het onderweg was van Dryden naar Marathon in Ontario neerstortte, zo meldde het CBC.

Een woordvoerder van de Combined Forces Special Enforcement Unit van British Columbia zei dat de 36-jarige Lahrkamp geen uitstaande arrestatiebevelen had in Canada, maar het bureau had geen informatie over wat hij deed in Ontario, 

Géén Lahrkamp en een andere Canadees, de 36-jarige Matthew Dupre, worden gezocht in gerechtsbevelen die zijn uitgevaardigd in Phuket voor de vermeende moord op Jimi Sandhu alias “Slice” op de parkeerplaats van een resort aan het strand van Rawai Beach op 4 februari.

Matthew Dupre Dupre werd op 20 februari gearresteerd in de Canadese stad Edmonton, Alberta, en de Thaise autoriteiten vragen om zijn uitlevering aan Thailand.  Hij zit momenteel vast in de rechtbank van Alberta.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Castanet 
Content: Olleke Bolleke in Canada
Bron: Castanet.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!