De gevangenen in Thailand mogen binnenkort weer bezoek ontvangen

BANGKOK:- De gevangenisautoriteiten in heel Thailand zouden binnenkort klaar moeten zijn om bezoekers toe te laten zodra alle gevangenen volledig tegen Covid19 virus zijn gevaccineerd, zo weerde de minister van Justitie, khun Somsak Thepsuthin.

Op 15 oktober hadden 21 gevangenissen de eerste vaccinatie aan alle gevangenen toegediend.  De minister zei dat als de vaccinatieprocedure volgens plan verloopt, gevangenissen vanaf 12 november bezoekers mogen binnenlaten.

Hij zei ook dat hij met de particuliere sector heeft gecoördineerd om 2 miljoen N95-mondkapjes aan het gevangenis departement  te verstrekken om onder de gevangenissen te verdelen.  Khun Somsak voegde eraan toe dat gevangenen elk zeven maskers zullen krijgen voor bescherming wanneer hun familieleden en vrienden op bezoek komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!