Alleen de bewoners in het diepe zuiden van Thailand, krijgen een dubbele Pfizer inenting

THAILAND:- Het ministerie van Volksgezondheid heeft besloten om twee injecties van het Pfizer-vaccin toe te dienen aan mensen die in de vier zuidelijke grensprovincies wonen, zo liet de woordvoerder van CCSA, dr. Apisamai Srirangsan, weten.

Ze legde uit dat de beslissing was gebaseerd op het feit dat de provincies Narathiwat, Songkhla, Pattani en Yala een gestage toename van nieuwe infecties zien.  Ze zei ook dat alle drie de virusstammen – Alpha, Beta en Delta – in het diepe zuiden zijn ontdekt.

Khun Apisamai voegde eraan toe dat het ministerie 10 provincies nauwlettend in de gaten houdt die enigszins ongebruikelijke aantallen vertonen.  De provincies die nauwlettend in de gaten worden gehouden zijn Khon Kaen, Rayong, Chiang Mai, Nakhon Si Thammarat, Tak, Chanthaburi en de vier grensprovincies.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!