De gemeente Pattaya maakt de reparatie van de trottoirs aan de Pattaya Tai tot een topprioriteit

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Enkele prominente medewerkers van het stadhuis van Pattaya hebben gistermiddag de trottoirs op South Pattaya Tai bezocht, vooral rond Second Road, in de richting van Wat Chai en Tukcom. Deze inspectie volgt op wat werd beschreven als een “incident” waarbij een niet nader genoemde binnenlandse toerist na een struikelpartij gewond raakte, wat ertoe leidde dat de burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplume, opdracht gaf tot dringende actie.

De trottoirs tijdens recente wegwerkzaamheden flink gehavend, voornamelijk voor afwatering en om elektrische kabels ondergronds te verplaatsen.  Daarnaast ligt het belangrijkste gebied in de buurt van een school waar dagelijks veel kinderen lopen.  

Onze redactie merkt echter op dat de slechte toestand van het trottoir zich voortzet op verschillende lengtes van South Pattaya Road.

Enkele bobo’s waaronder de plv. burgemeester van Pattaya, Khun Bunlue Kunlavanich, balanceerde gisteren over de trottoirs en was naar verluidt “bezorgd” dat er draden uit de grond kwamen en dat het gebied op een hindernisbaan leek.

Volgens de ambtenaren was het voetpad eerder uitgegraven om de bekabeling te voltooien, maar hoewel het werk voltooid was, was het voetpad niet hersteld.

Vertegenwoordigers van openbaar nuts en bouwbedrijven waarmee het stadhuis contact had opgenomen, hadden naar verluidt meningsverschillen met elkaar over wie verantwoordelijk was voor het repareren en repareren van de trottoirs, wat leidde tot de problemen.

Khun Pattana verklaarde dat hij en Pattaya City in de komende coördinatie met de verschillende instanties en vertegenwoordigers zou overnemen om de reparatie van het voetpad te regelen, vooral rond de kruising Second Road en South Pattaya Road.

Hij voegde eraan toe dat toekomstige projecten, zoals Walking Street, deze samenwerking vooraf nodig zouden hebben om problemen zoals de huidige staat van de trottoirs in het gebied te voorkomen.

Khun Pattana merkte op dat een schijnbaar illegaal gebouwde wisselkiosk ook het voetpad in het betreffende gebied belemmerd, deze zal in samenwerking met de eigenaren van de kiosk worden verwijderd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews 
Vertaling: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The PattayaNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!