De gemeente Hua Hin kondigt grote renovatie werkzaamheden in Soi 94 aan

HUA HIN:- Het gemeentebestuur heeft aangekondigd dat er binnenkort uitgebreide herstelwerkzaamheden in Soi 94 zullen plaatsvinden, één van de meest oneffen en beschadigde wegdekken in het centrum van Hua Hin. Het project, dat de installatie van nieuwe drainage omvat, zal naar verwachting ongeveer zeven maanden in beslag nemen.

Tijdens een recent bezoek aan Soi Hua Hin 94, inspecteerde de burgemeester, Khun Nopporn Wuttikul, vergezeld door verschillende functionarissen, het gebied ter voorbereiding op de komende reparaties.

Tijdens het veldbezoek presenteerden projectmanagers hun operationele plannen en vroegen goedkeuring voor materialen aan de inkoopcommissie. De start van de machine- en constructieactiviteiten is gepland op 15 juli 2024, met een verwachte voltooiingsdatum van 4 februari 2025.

Burgemeester Wuttikul benadrukte het belang van het installeren van uitgebreide openbare informatieborden en waarschuwingslichten op bouwplaatsen om ongelukken te voorkomen. Hij merkte op dat het project, zodra het voltooid is, het publiek aanzienlijk ten goede zou komen door het reizen gemakkelijker en veiliger te maken.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!