De garnalenmarkt van Samut Sakhon, het recente epicentrum van de Covid-19-golf, is weer open en draait als een tierelier!

~HET DRAAIT ALS EEN TIERELIER~
(Het gaat voortreffelijk)

SAMUT SAKON:- De vismarkt van Samut Sakhon, het epicentrum van de recente golf van Covid-19-infecties, is heropend.  De Centrale Garnalenmarkt was gesloten, afgesloten en gedesinfecteerd nadat honderden verkopers, arbeidsmigranten en bezoekers waren besmet met het coronavirus.  

Nu, 10 weken later, is de markt in een vissersknooppunt net ten zuidwesten van Bangkok niet alleen weer open, het is er ook nog beredruk.

Er is een sectie met rijen gecreëerd, die zijn afgebakend door plastic verdelers om sociale afstand te garanderen.  

Degenen die vis naar de markt brengen om te verkopen, moeten een kaartje trekken en op de juiste stoel gaan zitten.  De vis en zeevruchten worden nu op een verhoogde verkoopcounters gepresenteerd.

Marktexploitanten, verkopers en klanten zijn verplicht om ziektebestrijdingsmaatregelen te volgen.  Er zijn screeningspunten om alle voertuigen die het gebied binnenkomen te controleren, inclusief vrachtwagens die zeevruchten leveren, maar ook verkopers en klanten.

De werknemers, niemand uitgezonderd, zijn verplicht om gezichtsmaskers, handschoenen, rubberen laarzen en rubberen schorten te dragen.  Leden van de markt moeten documenten hebben van een recente gezondheidsscreening.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!