In Pattaya is de overheid begonnen met het vaccineren van de bevolking

~WIE ZEURT, KRIJGT EEN BEURT~
(Met zeuren bereik je niet veel)

PATTAYA:- De eerste 1.100 doses van het Covid-19-vaccin van de Chinese fabrikant Sinovac kwamen maandagochtend aan in het district Banglamung, waar ook Pattaya ligt.  

In het ziekenhuis van Banglamung kreeg het districtshoofd Amnart Jaroensri, adjunct-directeur van het ziekenhuis van Banglamung, dokter Chanchai Limthongjaroen en medisch personeel van 60 jaar of jonger de eerste doses van het middel, daarnaast nog honderden andere Thaise ingezeten van Pattaya.

De gezondheidsafdeling van Chonburi heeft 1100 doses verstrekt, die voornamelijk aan medisch personeel zullen worden gevaccineerd.  Naast de medische staf voorziet het plan in vaccinatie van de meest kwetsbare mensen met eerdere gezondheidsproblemen en degenen die werkzaam zijn in het toerisme. 

Volgens berichten in de media is er geen enkel geval van ernstige bijwerkingen geweest onder de 319 Thais die zondag in Bangkok zijn ingeënt met het Sinovac-vaccin. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: ข่าวพัทยา Pattayanews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!