De Finse vliegmaatschappij Finnair presenteert plannen voor het winterseizoen van Florida tot Thailand

~WAAR DUIVEN ZIJN, VLIEGEN DUIVEN HEEN~
(Gelijkgestemde lieden zoeken elkaar op)

HELSINKI:- Finnair heeft de plannen voor komend najaar en het winterseizoen 2021-2022 bekendgemaakt. De Finse luchtvaartmaatschappij zet onder meer in op lijndiensten naar verre zonbestemmingen als Miami in Florida en Bangkok, Phuket en Krabi in Thailand. In totaal zeventig bestemmingen worden bediend.

Hoewel reisrestricties het vliegverkeer parten blijven spelen, openen veel landen de poorten weer voor toerisme.

“Bij het plannen van ons aanbod hebben we rekening gehouden met de favoriete bestemmingen en vakantieseizoenen van onze klanten – we zullen bijvoorbeeld vluchten naar Miami heropenen en geweldige verbindingen bieden naar Thailand, Zuid-Europa en Scandinavië”, zegt Ole Orvér, Chief Commercial Officer bij Finnair.

Gedurende het winterseizoen vliegt Finnair verder dagelijks van thuisbasis Helsinki naar New York en drie keer per week naar Los Angeles. In Zuid-Europa zullen de klassieke zonbestemmingen Alicante, Malaga en Nice gedurende de hele winter worden aangevlogen.

Gericht op de zakelijke markt worden binnen Europa de frequenties naar de Scandinavische hoofdsteden Oslo en Kopenhagen opgevoerd tot drie per dag. Met het oog op binnenlandse toerisme staan frequente vluchten naar het Lapse Kittilä en Ivalo in de planning.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Airbus
Content: Redactie
Bron: luchtvaattnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!