De fatale val van Chinese gids uit condominium in pattaya gehuld in een sluier van verdachte omstandigheden

PATTAYA:-De politie van Pattaya wantrouwt de dood van een Chinese gids die van het dak van een flatgebouw in Naklua viel.  Het lichaam van de 33-jarige Chen Pu Lin werd eerder deze week bij het condominium waarvan de naam werd achtergehouden, aangetroffen. De man had alleen een zwart slipje aan.

Hoewel de kamer van Chen niet was geplunderd, zijn er tekenen van inbraak aangetroffen, ook werd er een bloedspoor gevonden dat naar de vijfde verdieping leidde en een plas bloed bij de ingang van het dak.  Bovendien registreerden bewakingscamera’s hoe Chen met een hoofdwond aan het rennen was.  Zijn val werd echter niet geregistreerd.

Zijn collega’s vertelden de politie dat vier reisleiders op 13 januari naar Pattaya waren gekomen om meer over accommodaties te weten te komen en plaatsen om te bezoeken.  

De politie van Pattaya heeft forensische wetenschappers van Chonburi ingeschakeld om bewijsmateriaal te verzamelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!