De fatale brand bij de Mountain B- nachtclub in Sattahip eist een 16e slachtoffer

CHONBURI:- De tragedie van de Mountain B- nachtclub gaat verder als een andere persoon die gewond is geraakt bij de brand, in het ziekenhuis komt te overlijden. Een 23-jarige man, geïdentificeerd als Sittichai Ouilert, stierf gisteren om 22.21 uur in het ziekenhuis van Chonburi, nadat hij afgelopen vrijdag bij deze allesverwoestende brand gewond was geraakt.

Volgens het Provinciaal Bureau voor Volksgezondheid van Chonburi stierven in totaal 13 mensen ter plaatse in het Sattahip-district en drie mensen zijn sindsdien in het ziekenhuis aan hun verwondingen overleden.

Van de 42 gewonden bij de brand zijn er negen teruggekeerd naar huis.  Van de 30 mensen die nog steeds in het ziekenhuis worden behandeld, liggen er 16 nog steeds aan de beademingsapparatuur om hen te helpen ademen, volgens het Provinciaal Bureau voor Volksgezondheid.

De 27-jarige eigenaar van de nachtclub “Sia B” werd gearresteerd en wordt beschuldigd van roekeloos gedrag dat de dood tot gevolg heeft en het exploiteren van een nachtclub zonder vergunning.

De provinciale rechtbank van Pattaya heeft “Sia B” afgelopen maandag op borgtocht vrijgelaten voor 300.000 baht, wat tot verontwaardiging bij het publiek leidde gezien de ernst van de beschuldigingen tegen hem.  Hij draagt ​​een elektronische bewakingsarmband om te voorkomen dat hij het land probeert te ontvluchten terwijl hij wacht op zijn hofdata.

Sia B’s 27-jarige vrouw Anongnat Panprasong houdt vol dat haar man geen slechte man is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: CH7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!