De families van de 15 omgekomen slachtoffers bij brand in Sattahip krijgen elk 354.400 Baht 

CHONBURI:- De autoriteiten en stichtingen van Chonburi zijn overeengekomen om elk 354.400 baht te bieden aan de families van de 15 mensen die afgelopen vrijdag bij de Mountain B- nachtclub brand zijn overleden.

Bij de brand in de uitgaansgelegenheid zonder vergunning in de wijk Sattahip raakten ook 41 anderen gewond.  

Ambtenaren onderzoeken de oorzaak van de brand, de werking van de locatie als een drankgelegenheid met alleen een restaurantvergunning en illegale wijzigingen aan het gebouw.

De plv. gouverneur van Chonburi, Naris Niramaiwong, liet weten dat verschillende overheidsinstanties en stichtingen waren overeengekomen om bijdragen te leveren om de families van de overledenen te helpen.  De instanties en stichtingen die bijdragen zijn het Sattahip Municipal Office, het rampenbestrijdingsfonds van de premier, het Chonburi Justice Provincial Office, het Chonburi Social Development and Human Security Office, de Rajaprajanugroh Foundation, de Sawang Rojana Thammasathan Foundation, de Poh Teck Tung Foundation en de Ngek Sian Hong Te Shrine.  De aangeboden compensatie omvat ook 50.000 baht per persoon aangeboden door de eigenaar van de nachtclub.

Naris voegde eraan toe dat slachtoffers die een levensverzekering of sociale zekerheid hadden afgesloten, ook een vergoeding krijgen zoals vermeld.

De plv. gouverneur voegde eraan toe dat het ‘ad hoc’ opgezette administratiecentrum voor brandslachtoffers zal worden gesloten, zodat ambtenaren hun normale taken kunnen hervatten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!