De exploitatievergunning voor taxi’s in Thailand nu officieel verlengd

~TOT IN LENGTE VAN DAGEN~
(Tot het einde der tijden)

BANGKOK:- Uw nieuwsbeer had er al eerder melding van gemaakt maar nu is het toch echt officieel. Gisteren kondigde het Ministerie van Transport in de Staatscourant van Thailand aan dat de wettelijke exploitatievergunning voor taxi’s is verlengd van negen naar twaalf jaar.

De wetswijziging geldt met terugwerkende kracht vanaf 21 januari 2021 en is bedoeld ter ondersteuning van het taxigilde, dat lijdt onder een forse omzetdaling als gevolg van de Covid 19-crisis.  De wetswijziging stelt in detail dat voertuigen met minder dan zeven zitplaatsen die tussen 26 december 2008 en 31 december 2020 zijn geregistreerd, gedurende 12 jaar als taxi’s voor personenvervoer mogen worden gebruikt, te beginnen met de datum waarop de nieuwe verordening van kracht wordt. kracht, waarop de taximeter voor het eerst werd gebruikt, die door het Ministerie van Landvervoer aan  chauffeurs voor taxivervoer ter beschikking wordt gesteld.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!