De estafette van de Olympische vlag van Thailand raakt halverwege, maar de spelen zijn twijfelachtig

LOPEN ALS EEN KIEVIET~
(Erg gemakkelijk en vlug lopen)

NAKHON SAWAN:- Het aftellen van Thailand naar de Olympische Spelen in Tokio is halverwege nadat de estafettelopers van de “Vlag van de natie” dinsdag, de 31e dag van het evenement, door de provincie Nakhon Sawan renden.

De estafette met de Thaise vlag door 35 provincies begon op 21 maart en zal 61 dagen en 4.606 kilometer duren, dat is ongeveer de afstand tussen Bangkok en Tokio.

De finishlijn voor de run van maandag was de mijlpaal van 2.303 km, met een etappe van dinsdag van het Nakhon Sawan Central Stadium naar de Chumchon Pracha Samakkhi School in de provincie Kamphaeng Phet over een totale afstand van 68,5 km.

De Thaise vlag zal door 4.568 renners worden meegevoerd, bestaande uit atleten, beroemdheden en leden van het publiek – voordat de vlag op 27 mei op Suvarnabhumi Airport wordt afgeleverd om door de Thaise Olympische atleten naar Japan te worden meegenomen 
De Olympische Spelen in Tokio zijn gepland van 23 juli tot 8 augustus.

De leider van de regerende partij van Japan waarschuwde eerder deze maand echter dat de Spelen zouden kunnen worden afgelast als een nieuwe uitbraak van Covid-19 niet kon worden ingeperkt.

 “Als de situatie zo ver komt dat we er niet meer tegen kunnen, moeten we de Spelen zonder aarzelen afblazen”, zo maakte de Japanse minister van economie, mr. Toshihiro Nikai bekend.

 “Wat heeft het voor zin om de Olympische Spelen te houden als het de verspreiding van infecties bevordert?”, zo vertelde hij.

Ondertussen hield Japanse persbureau Kyodo onlangs een opiniepeiling waarin stond dat 72 procent van de Japanners wil dat de Olympische Spelen worden geannuleerd of uitgesteld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!