Dakloze man sterft in de provincie Chachoengsao, dorpelingen vrezen het ergste.

~DUIZEND ANGSTEN MOETEN DOORSTAAN~
(In grote angst verkeren)

CHACHOENGSAO:- In het kleine dorp Bang Pakong in de provincie Chachoengsao is een dakloze man op mysterieuze wijze langs de weg overleden, de lokale bevolking is bang dat zijn overlijden gerelateerd is aan Covid19 is.

Familieleden van de man hebben zich gemeld en vertelt dat de man gewoon een huis heeft, maar daar niet in wilde verblijven.

De man stierf onder een sala langs de weg en de familieleden houden vol dat hij geen risicovol persoon is en niet in contact is gekomen met iemand die besmet is.  Hij heeft bestaande gezondheidsproblemen en is alleen dakloos omdat hij ervoor heeft gekozen.  

Het incident vond plaats op 2 mei 2021 toen politie-kapitein Noppadon Taweechat van het politiebureau Bang Pakong in de provincie Chachoengsao een melding ontving van een dode man onder een sala, de politie ging samen met het plaatselijke reddingsteam de locatie inspecteren en vonden een magere man van ongeveer één meter zestig, dood onder de sala.  

In dit kleine optrekje langs de weg had de man een klamboe en andere dingen die hij in zijn dagelijks leven gebruikte, waaronder een rolstoel.  Hij gebruikte de sala als zijn eigen thuis.

Omdat het overlijden van de man gebeurt in een tijd dat het aantal Covid19 infecties in Thailand toeneemt, moesten de politie en leden van het reddingsteam veiligheidsmaatregelen nemen, waaronder het gebruik van PBM.  Alleen al in de provincie Chachoengsao zijn er momenteel 343 gevallen met 2 doden door het virus.  Het aantal betreft zaken die verband houden met de nieuwe golf die begon in entertainmentindustrie van Bangkok.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!