De eigenaar van een viswinkel in Bangkok krijgt stevige kritiek te verduren na het inhuren van sexy zeemeerminnen om met zijn visjes te zwemmen

BANGKOK:-Een eigenaar van een pas geopende aquariumwinkel op Chatuchak Weekend Market in Bangkok ligt door de Thaise bevolking onder vuur nadat hij een aantal sexy modellen had ingehuurd om in de tanks met de exotische vissen te zwemmen.

De eigenaar, khun Arowana Mall, huurde in de afgelopen week 20 sexy modellen in voor zijn grootse openingsevenement.  Elk model droeg een bikini terwijl twee van de sexy meisjes in de enorme aquaria klommen en met de tropische vissen zwommen.

De 28-jarige winkelmanager, Auttachai, liet de media weten dat de winkel de ster van de show wilde promoten, een 30 jaar oude Aziatische Arowana-vis, één lekkerbekje dat meer dan een miljoen baht kostte.

Khun Auttachai onthulde dat de winkel verschillende soorten exotische vis verkoopt, vooral de zeldzame en dure zoals de Arowana-vis.

De ondernemer zei dat hij geen betere manier kon bedenken om zijn dure vis te promoten dan door exotische, in bikini geklede zeemeerminnen te gebruiken om met de vissen één baantje te zwemmen

De twee modellen waren slechts ongeveer vijf minuten in het water, dus de winkel kon een video opnemen en foto’s op sociale media plaatsen om de opening te promoten.

Khu Auttachai maakte bekend dat een aantal potentiële klanten via social media contact hadden opgenomen met de aquariumwinkel en vroegen naar de sexy zeemeerminnen maar de actie was al afgelopen.  De winkel heeft het bericht ook van zijn Facebook-pagina verwijderd na verschillende klachten te hebben ontvangen.

Auttachai zei dat hij begreep dat sommige mensen zouden kunnen denken dat het evenement te sexy, immoreel en in strijd met wetten was.  Hij voegde eraan toe dat de winkel bereid was om naar eventuele aanbevelingen te luisteren en de vervolgingsprocedures te volgen als het evenement regels overtrad.  Hij hield vol dat het niet zijn bedoeling was om iemand te beledigen en dat de enige bedoeling van het evenement was om de opening te promoten en de aandacht van het winkelend publiek te trekken.

Volgens het Thaise strafrecht kan iedereen die sexy of naakte foto’s van zichzelf deelt met het publiek of iedereen die zonder kleren in het openbaar verschijnt, een boete van maximaal 5.000 baht verwachten. Óók kan iedereen die het in zijn hoofd haalt om erotische inhoud of naaktheid op sociale media te delen, kan een gevangenisstraf van maximaal 5 jaar, een boete van maximaal 100.000 baht of beide krijgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!