Koh Larn blij om weer toeristen te kunnen ontvangen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Sinds de heropening van het voor de kust van Pattaya gelegen Koh Larn, haalt er eiland weer opgelucht adem en verwelkomt nu weer binnen- en buitenlandse bezoekers.  

Het eiland, dat op slechts 30 minuten varen van Pattaya ligt, is een van de belangrijkste excursiebestemmingen in de East Coast Province vanwege zijn fijne zandstranden en kristalheldere zee.  

In de pre-Corona-tijden vertegenwoordigden Chinese, Koreaanse en Russische dagjesmensen de meerderheid van de bezoekers van het eiland. Gemiddeld trok Koh Larn jaarlijks meer dan 1,8 miljoen bezoekers, of ongeveer 5.000 mensen per dag. eiland, vooral op het hoofdstrand Tawaen, was er altijd een grote menigte.  

Parallel aan de heropening van het eiland voor bezoekers, werd op 14 juni de veerdienst tussen Laem Bali Hai in Zuid-Pattaya en Koh Larn hervat en kunnen de bezoekers ook weer op het eiland overnachten. Er is geen vereiste dat bezoekers ingeënt moeten zijn tegen Covid-19 als ze het eiland willen bezoeken.  Een Covid-19-test voor toeristen is ook niet vereist.  

Meer informatie is te vinden op de FACEBOOKPAGINA van Koh Larn.  

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!