De eerste contracten voor de hogesnelheidstreinproject van Bangkok naar Nong Khai zijn getekend

~ERGENS VOOR TEKENEN~
Het met plezier willen aanvaarden)

BANGKOK:- De eerste drie contracten voor het hogesnelheidstreinproject tussen Bangkok en Nong Khai zijn gisteren ondertekend.  Het transportproject markeert een nieuwe fase van samenwerking tussen Thailand en China, waarin de spoorwegen van het land een belangrijke schakel zullen vormen in het spoorwegnet van de regio.  

De contracten werden ondertekend door vertegenwoordigers van de Thaise Staatsspoorwegen en de voor de geplande werkzaamheden geselecteerde particuliere bedrijven.  De contracten die gisteren werden ondertekend, zijn het 4-3-contract voor civieltechnische werken langs de Nava Nakhon-Ban Pho-sectie ter waarde van 11,5 miljard baht, het 4-4-contract voor de bouw van een onderhoudsdepot in Chiang Rak Noi ter waarde van 6,5 miljard baht en de 4-6 railconstructiecontract langs het Phra Kaew-Saraburi-gedeelte ter waarde van 9,4 miljard baht.  

Uiterlijk in 2030 moet de hele lijn operationeel zijn. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!