De droomvakantie van de Thaise familie in Pattaya veranderde in een nachtmerrie vol kakkerlakken

PATTAYA:- Een prachtig vakantiehuis vol met wormen, ratten en kakkerlakken, veranderde de droomvakantie van een gezin in Pattaya in een complete nachtmerrie.

Een Thaise vrouw betaalde 47.000 baht voor 2 nachten accommodatie in een luxe villa met 8 slaapkamers in het Palm Spring Housing-gebied van Pattaya, maar het verblijf veranderde in een ramp vanaf het moment dat het gezin de drempel betrad.

De Thaise vrouw, Khun Primnapaphas Aite geheten, vertelde met afgrijzen zegt dat deze vakantie beangstigend was en geeft haar nog steeds kippenvel.

“Ik voelde iets raars toen ik voor het eerst het huis binnenstapte.  Er waren kakkerlakken bij het zwembad en in de badkamer op de tweede verdieping, en er lekte water uit een airconditioner.  ’s Avonds zagen we een rat rond het zwembad rennen.”

Khun Primnapaphas nam contact op met de schoonmaakster en de eigenaar van de villa, die beloofden het huis de volgende dag schoon te maken.

De schoonmaakster legde een doek over één afvoer om te voorkomen dat er kakkerlakken of ratten doorheen kwamen, maar het probleem werd niet opgelost.  Meer kakkerlakken vonden andere manieren om het pand binnen te komen.

Khun Primnapaphas legde de ervaring vast op Facebook, samen met foto’s en video’s, omdat ze geen voldoening kreeg toen ze klaagde.

Nadat het bericht viraal was gegaan, nam de agent die de villa aan de familie verhuurde contact op met Primnapaphas en bood haar een korting van 3.000 baht aan als ze het recensiebericht zou verwijderen, maar Primnapapas weigerde.  Ze zegt dat niemand zich verontschuldigde voor wat er was gebeurd, dus ze wilde dat andere mensen op de hoogte waren van haar ervaring.

De 38-jarige schoonmaakster, Khun Anisa Tamsisaeng, zegt dat ze geprobeerd heeft alle kakkerlakken te verdelgen door insecticide te gebruiken, maar dat het niet werkte, en meer kakkerlakken maakte hun opmars naar het huis. Ze verontschuldigde zich bij de familie en zegt dat de huiseigenaar een ongediertebestrijdingsbedrijf heeft ingehuurd om het hele huis schoon te maken om soortgelijke scenario’s te voorkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Sanook News

2 gedachten aan “De droomvakantie van de Thaise familie in Pattaya veranderde in een nachtmerrie vol kakkerlakken”

  1. Kakerlakken ,ratten en ander fraais, komen in Thailand nu eenmaal massaal voor. Daar moet je mee leren leven denk ik….alle mogelijke vallen en bestrijdingsmiddellen al uitgeprobeerd .

    1. Het lijkt alsof deze vakantiewoning langere tijd niet gebruikt is.
      De schoonmaakster moest van de verhuurder even het klusje klaren met een spuitbus en een poetslap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!