De Covid19 vaccinatiecertificering is nu op de Mor Prom-applicatie terug te lezen

BANGKOK:- Dr. Kittipong Sanchatviroon, directeur van het Bamrasnaradura Instituut voor infectieziekten, Afdeling Ziektebestrijding en het Ministerie van Volksgezondheid (MOPH) onthulde afgelopen weekend dat mensen die na heropening naar het buitenland willen reizen, een vaccinatiepaspoort kunnen krijgen op één van de 100 locaties die zijn aangewezen door de afdeling ziektebestrijding.

Sommige van deze locaties bevinden zich in Bangkok en Nonthaburi, namelijk het Instituut voor preventie en bestrijding van stedelijke ziekten, Instituut voor infectieziekten en de afdeling algemene overdraagbare ziekten van het afdeling Ziektebestrijding in de provincie Nonthaburi.

Buiten deze twee steden kunnen mensen een vaccinpaspoort krijgen op 92 andere locaties, zoals de ziektebestrijdings- en preventiekantoren in Chiang Mai, Sara Buri, Chonburi, Khon Kaen en Songkhla, om er maar een paar te noemen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: National News Bureau of Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!