De confrontatie tussen het leger en drugssmokkelaars in Chiang Mai leidt tot inbeslagname van 200.000 meth-pillen

CHIANG MAI:-In het Mae Ai-district van Chiang Mai vond in de vroege uren van vandaag een confrontatie plaats tussen soldaten en smokkelaars. Het incident leidde tot de inbeslagname van 200.000 methamfetaminepillen die tijdens het conflict waren achtergelaten.

De Pha Muang-taskforce kwam tijdens een patrouille rond 3.30 uur gewapende drugssmokkelaars bij de grensovergang vanuit Myanmar in het dorp Kaeng Tum tegen.

Er werd geweervuur ​​uitgewisseld tussen de soldaten en de smokkelaars, die vervolgens ter plaatse ontsnapten, zo las uw nieuwsbeer in een Thaise krant.

In de nasleep van de confrontatie ontdekten de soldaten twee verlaten rugzakken. Ze bevatten 200.000 meth-pillen en een vuurwapen, zoals gedeeld door luitenant-generaal Narit Thavornwong, het hoofd van een drugsbestrijdingseenheid, dinsdag. Er zijn geen slachtoffers gemeld bij het incident.

Om drugssmokkel tijdens de nieuwjaarsvakantie tegen te gaan, zijn de patrouilles langs de noordgrens geïntensiveerd, aldus luitenant-generaal Narit.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!