Het strand van Pattaya ligt er na de viering van oudejaarsavond weer spic & span bij

PATTAYA:- Een van de populairste toeristische bestemmingen in Thailand, was de feest-lokatie van een spectaculaire oudejaarsviering met muziek, eten en vuurwerk. De festiviteiten lieten echter ook een enorme hoeveelheid afval achter op het strand, wat een snelle en zorgvuldige schoonmaak door het toegewijde personeel vereiste.

Ondanks dat 1 januari een feestdag was, nam het strand geen pauze van het voortdurende verfraaiingsproces. Het hardwerkende personeel, dat onvermoeibaar heeft gewerkt om het uiterlijk en de kwaliteit van het strand te verbeteren, hervatte hun taken zodra de zon opkwam. Ze toonden een meedogenloze toewijding aan hun werk en ruimden het afval en puin uit het zand en het water.

Het bestuur van het stadhuis sprak zijn dankbaarheid en waardering uit aan het personeel voor hun niet aflatende inzet, vooral tijdens de feestdagen. De regering riep het publiek ook op om geduld te hebben en de transformatie van het strand, die bijna voltooid is, te steunen.

Het stadsbestuur bevestigde ook dat Pattaya Beach 24 uur per dag verlicht zal blijven, wat een levendige en levendige sfeer voor de bezoekers zal bieden. Op het strand worden het hele jaar door verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals concerten, eetkraampjes, sport- en culturele shows. De regering hoopt dat deze evenementen meer toeristen zullen aantrekken en de lokale economie zullen stimuleren.

De gemeente herinnerde de toeristen er echter ook aan hun steentje bij te dragen aan het handhaven van de netheid en hygiëne van het strand. De toeristen worden aangemoedigd om hun afval op de juiste manier weg te gooien door gebruik te maken van de vuilnisbakken langs het strand en riepen de toeristen gelijk ook op om het milieu en het personeel te respecteren, dat hard werkt om iedereen een prettige en veilige ervaring te garanderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!