De Cannabisbeurs op het Chang International Circuit in Buriram trok véél Thaise mensen voor één gratis cannabis-plantje 

BURIRAM:- De vraag naar de gratis aangeboden cannabisplanten overtrof het aanbod op een cannabisbeurs in het hoofddistrict van Buriram.

Het volksgezondheidsbureau van de noordoostelijke provincie meldde dat sommige bezoekers van de beurs “360° Cannabis & Hemp for the People” op het Chang International Circuit gratis cannabisplanten konden krijgen terwijl er óók dergelijke planten op de beurs te koop waren

Het ministerie van Landbouw deelde ongeveer 1.000 cannabiszaailingen uit, terwijl de particuliere sector en gemeenschapsbedrijven planten op de beurs verkochten.  Veel mensen hebben zich bij het ministerie ingeschreven op een wachtlijst voor gratis wietzaailingen.  Ze wilden cannabis kweken voor huishoudelijk gebruik.

Volgens het provinciale gezondheidsbureau van Buriram trok de beurs 66.888 bezoekers en 218.790 kijkers online.  De verkoop van cannabiszaailingen en aanverwante producten was bijna 10 miljoen baht waard voor het driedaagse evenement.

Het kantoor zei dat er (nog) geen meldingen waren van ongewenste bijwerkingen onder cannabisgebruikers en dat het de lokale bevolking voorlicht over het veilige gebruik van cannabis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Surachai Piragsa
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!