De busritten naar Chiang Mai bieden kortingen aan op nachtsafari’s en warmwaterbronnen in deze noordelijke provincie 

CHIANG MAI:- De door de staat gerunde interprovinciale busmaatschappij Transport Company biedt kortingen aan op twee attracties in Chiang Mai om de toeristische sector in de provincie een boost te geven.

De reizigers die buskaartjes naar Chiang Mai kopen, komen in aanmerking voor 20 procent korting op kaartjes voor de Chiang Mai Night Safari of 50 procent korting op de toegangsprijs voor San Kamphaeng Hot Springs.  De campagne, georganiseerd in samenwerking met de Pinknakorn Development Agency, en loopt van 1 april tot 30 september.

“De korting moet wel binnen zeven dagen worden gebruikt.  Bezoekers van de warmwaterbronnen kunnen ook de korting op de toegangsprijs inwisselen voor 300 baht korting op accommodatie als ze daar willen overnachten”, zo vertelde Khun Sanyalak Panyawatthanalikhit, in de functie van president van Transport Maatschappij .

De korting is beperkt tot één persoon per buskaartje en kan niet worden gebruikt met andere verkoopacties.

Tickets kunnen worden gereserveerd via www.transport.co.th, de e-ticket mobiele app of bij de balies van transport maatschappij in het hele land.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!