De burgemeester van Pattaya wenst Thaise zeilers alle succes toe op Olympische Spelen in Tokio

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya heeft de Thaise zeilers persoonlijk succes gewenst op de Olympische Spelen in Tokio welke binnen enkele weken van start gaan. Het team omvat naar verluidt enkele inwoners van Pattaya.

De groep zeilers bezocht vlak voor dit weekend de burgemeester van Pattaya, Khun Sonthaya Khunploem, zodat hij hen succes kon wensen voor de Olympische Spelen in Tokio, Japan.  Zij zullen deelnemen aan de wedstrijden van 23 juli tot 8 augustus.  Het team heeft naar verluidt leden uit de lokale omgeving van Pattaya.

Khun Sonthaya zei tegen de atleten: “Jullie zijn goede modellen voor andere tieners en Thaise mensen om deel te nemen aan de Olympische Spelen.”

 “Wij (Thailand) zijn trots op jullie allemaal.  We hopen dat jullie allemaal je best doen voor jezelf en voor Thailand.  Pattaya duimt voor je!” 

De burgemeester van Pattaya en lokale ondernemers gaven ook geld om de atleten te ondersteunen terwijl ze zich voorbereiden op de wedstrijd.  De hoogte van het bedrag werd echter niet bekendgemaakt aan de pers.

De atleten aanbaden ook koning Taksin het Grote Monument in het stadhuis van Pattaya voor hun geluk voor hun reis op 12 juli, morgenochtend, naar Tokio.

Natuurlijk wenst Olleke Bolleke in Thailand hen ook alle succes op hun Olympische reis en dat ze veel wind in de zeilen zullen krijgen.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!