De burgemeester van Pattaya liet op sociale media weten dat de honger van mensen in pattaya parten speelt en dat voedseldonaties van harte welkom zijn

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:-  De burgemeester van Pattaya sprak over de huidige noodsituatie in de stad nadat foto’s van honderden behoeftige mensen die op het strand van Pattaya op eten zaten te wachten.

De burgemeester van Pattaya, Khun Sonthaya Khunpluem, liet aan de plaatselijke kranten weten, dat de nood in deze kustplaats groot is. De foto’s van de behoeftige mensen ondersteunden zijn betoog.

Echter veel mensen reageerden met negatieve opmerkingen en beweerde dat de gemeente Pattaya er daadwerkelijk weinig aandoet om de vaccinaties op te starten, of werkelijk probeert om de vanwege Covid19-beperkingen gesloten bedrijven te laten heropenen, maar dat is niet waar!

“Deze foto’s laten echter zien dat veel mensen zijn getroffen door de Covid19 crisis in Pattaya, waarbij ze banen en inkomen hebben verloren als gevolg van maatregelen die moesten worden genomen om de gezondheid van de algehele gemeenschap te beschermen terwijl we proberen de Covid19 crisis op te lossen. Als we de positieve kant zien, hebben veel mensen ook hun hart en portemonnee geopend en geven ze nog steeds voedsel aan de behoeftigen.  Ze helpen elkaar en tonen een echt gemeenschapsgevoel aan de behoeftigen in Pattaya,” zo merkte de burgemeester op.

 “In de meest recente virale foto’s namen mensen die voedsel doneerden specifiek contact op met de gemeente om te zien hoe ze konden helpen.  De donateurs, die anoniem wilden blijven, hebben al om toestemming gevraagd.”  De burgemeester legde uit.

 “We zien nog steeds vriendelijkheid in deze crisis waarin we andere mensen kunnen helpen.  Zowel buitenlanders als Thais helpen de behoeftigen in Pattaya  en daar zijn we allemaal dankbaar voor.  We moeten echter nog wel steeds de regels voor sociale afstand volgen waarin politie en wetshandhavers ons tijdens de recente donaties hebben bijgestaan, aldus de burgemeester.

De burgemeester merkte op dat de stad er alles aandoet om meer vaccins te krijgen en de situatie in Pattaya te verbeteren, waardoor het volgens hem mogelijk zal zijn om bedrijven te laten heropenen en toeristen, zowel buitenlandse als binnenlandse, in de komende maanden zal verwelkomen.

Veel negatieve opmerkingen beweren ook dat de Thaise regering alleen om Phuket geeft en Pattaya in het sop van beperkingen en sluitingen laat gaarkoken. De burgemeester zei dat dit niet waar was en dat het testprogramma van Phuket de weg zou vrijmaken voor Pattaya om in de nabije toekomst een eigen programma voor buitenlandse toeristen te openen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Eén gedachte over “De burgemeester van Pattaya liet op sociale media weten dat de honger van mensen in pattaya parten speelt en dat voedseldonaties van harte welkom zijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!