De burgemeester Pattaya niet onder de indruk van de excuses van aannemer inzake de achterstand van bouwwerkzaamheden

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet lijkt geïrriteerd door de aannemer en zijn onophoudelijke excuses waarom de bouwwerkzaamheden ver achterlopen op schema.

De nieuwe burgemeester van Pattaya zei dat aannemers die aan nieuwe drainagebuizen in de buurt van het stadhuis werkten, niet alleen sneller, maar ook veiliger moesten werken.

Khun Poramet Ngampichet en zijn gevolg bezochten de bouwplaats op Third Road nabij Petrakos Road, waar het project van 27 miljoen baht nu twee maanden achterloopt op schema.

Het project vereist een drainagevijver, een beerput en 450 millimeter brede afvoerbuizen van meer dan 850 meter, evenals twee pompen die 16 kubieke meter water per minuut kunnen verwerken.

 Poramet herinnerde de aannemers eraan dat ze op 20 april klaar moesten zijn. En, merkte hij op, hun werkgebied vormt tevens een enorm veiligheidsrisico, zonder lichting, weinig wegafzettingen en veel……erg véél stof.

De aannemer klaagde over arbeidstekorten als gevolg van de pandemie, harde grond waardoor ondergronds werken traag verliep en het drukke verkeer op straat.  Khun Poramet was daarvan niet onder de indruk.

Hij vertelde het bedrijf om niet alleen hun werk te versnellen, maar ook om verlichting te installeren, barrières toe te voegen en al het vuil op de weg op te ruimen, wat een gevaar voor motorfietsen oplevert.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-THAILAND
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!