De Bangkokianen van Thailand  worden aangespoord om de voordelen van het dragen van een gezichtsmasker te overwegen

BANGKOK:- Hoewel het dragen van mondkapjes buitenshuis niet langer verplicht is, zijn de inwoners van Bangkok geadviseerd om de voordelen van het dragen van een masker te overwegen om hen te beschermen tegen Covid19 virus en andere aandoeningen van de luchtwegen.

De draagplicht voor mondkapjes is opgeheven omdat het aantal infecties en sterfgevallen is sterk afgenomen, wat een verbetering laat zien in de Covid19 situatie in Thailand.

Volgens de aankondiging van de Bangkok Metropolitan Administration, die op 24 juni van kracht werd, is algemene mensen geadviseerd om een ​​mondkapje te dragen wanneer ze in mensenmassa’s terecht komen of in kleine en slecht geventileerde ruimtes verblijven.

Kwetsbare mensen, waaronder ouderen van 60 jaar of ouder, zwangere vrouwen en mensen met chronische ziekten, moeten een mondkapje op de juiste manier dragen in het gezelschap van andere mensen om het risico op infectie te verminderen, aldus de aankondiging.

Covid19 patiënten en mensen die met deze patiënten in contact komen, moeten sowieso mondkapjes op de juiste manier dragen wanneer ze bij andere mensen zijn om het risico op verspreiding van de ziekte te verminderen, aldus de aankondiging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!