De Burapa Bike Week viert volgende maand in Pattaya zijn comeback in 2023

PATTAYA:- De Burapa Motor Club heeft de datum aangekondigd voor de volgende grootste motorbijeenkomst van het land: van donderdag 9 februari tot zaterdag 11 februari 2023 zal Pattaya opnieuw in het teken staan ​​van zware motoren en rock’n’roll wanneer de Burapa Bike Week zal plaatsvinden.

Motorrijders uit het hele land zullen dan massaal naar het terrein van het Eastern National Sport Stadium aan Soi Chaiyapruek 2 in het oostelijke deel van de stad komen, waarbij op het festivalterrein de motorrijders hun liefde voor motoren tonen en tegelijkertijd hun eerbetoon vrede en vrijheid voeren

In de 26e editie van het festival, dat dit jaar het motto

 “Back to the Culture” 

heeft, zal de Burapa MC, als organisator en naamgever van het festival, leden van de motor- en rocker-subcultuur en de outlaw motorbendes verenigen om creëer een viering van vrede en vrijheid, ver verwijderd van rivaliteit of geweld. Met indianendorpen, vintage caravans en tal van freaks heeft de Burapa Bike Week een reputatie opgebouwd als Thailands antwoord op het legendarische Woodstock-festival. 

Dit jaar zullen meer dan 100 bands optreden op twee hoofdpodia en vier andere kleinere podia met Rock en reggae formaties voor vrede.

Volgens de organisatoren zullen dit jaar meer dan 28 bands op de twee hoofdpodia en meer dan 100 andere artiesten op zeker vier andere podia de bezoekers opwarmen en zorgen voor een uitbundige festivalsfeer. De volledige line-up wordt binnenkort op Facebook bekend gemaakt.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!