De botanische tuinen van Nong Nooch Pattaya het decor van hoog-benige dames op hoge hakken

PATTAYA:- De deelneemsters aan Miss Universe Thailand 2021-deelnemers namen gisteren deel aan spraakmakende activiteiten in de tropische botanische tuin Nong Nooch in Pattaya, een dag voordat ze deelnemen aan de volgende ronde van de wedstrijd van vandaag.

De deelneemsters van de Miss Universe Thailand 2021 reisden naar de tropische botanische tuin Nong Nooch in de provincie Chonburi om deel te nemen aan activiteiten met de verkiezing.  

Alle 30 schoonheden maakten ook een tramrit door de tuinen in verschillende prachtig ontworpen zones, waaronder luchttuin, cactuskwekerij en dinosaurusvalleizones in de botanische tuin volgens SHA-Plus-normen.

 De 30 deelnemers strijden vandaag van 18.00 tot 20.00 uur in de voorronde en op zondag van 17.30 tot 19.45 uur.  Er worden meer updates gegeven en aanmoedigingen voor deze deelnemers kunnen via elk officieel online kanaal worden verzonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “De botanische tuinen van Nong Nooch Pattaya het decor van hoog-benige dames op hoge hakken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!