De boswachters van het Umphang Wildlife Sanctuary in Tak pakten twee jagers op die een achter-nicht van Olleke Bolleke vermoord hadden

TAK:- Twee jagers in de provincie Tak werden gearresteerd door Boswachters van het Umphang Wildlife Sanctuary wegens stroperij.

Gistermiddag vielen de boswachters een boshut binnen die toebehoorde aan vier jagers toen ze hoorden van hun illegale acties.  Van de vier werden er twee gearresteerd terwijl twee ontsnapten.

De rangers vonden in de hut delen van een beer en een Indochinese vliegende eekhoorn, naast geweren, kogels en andere bezittingen.

 Ambtenaren van het heiligdom willen een lokale rechtbank om vonnissen vragen om de twee op de vlucht geslagen jagers op te pakken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!