4-jarige jongen in Centraal Thailand helpt de politie goklustigen te arresteren, waaronder zijn eigen pappa en mama

AYUTTHAYA:- De politie kon niet anders dan lachen toen ze gisteren een 4-jarige jongetje tijdens inval in één illegaal gokhol in centraal Thailand ondervroeg.  Het onschuldige kind gaf de politie essentiële informatie over een groep gokkers, waaronder zijn eigen ouders, tijdens  inval in een huis in de provincie Ayutthaya.

De politie ontving gisteren een klacht dat een groep mensen in een huis in het Wang Noi District aan het gokken was.

Toen de politie bij het huis arriveerde, rende een groep van zeven mannen en vrouwen die het spel ‘hoog-laag’ speelden naar buiten en vluchtelingen in verschillende richtingen uit.

In paniek sprong één van de mannen in een overwoekerd met gras begroeid moeras om zich voor de politie te verbergen.

In een video die de politie maakte, vroeg de politie de man in het moeras om zich te legitimeren. “Ik kan er niet uit!” antwoordt de voortvluchtige.  Luid lachend hielp de politie hem uit het water te komen en alle gokkers op te pakken.

De politie ging naar het huis waar ze duidelijke sporen van gokken vonden. De politie trof daar de 4-jarige jongen aan die alleen aan tafel zat en de politie vertelde wat hij had gezien.

 “Mijn vader zat hier!  Mijn moeder zat hier”, zei het kind tegen de politie, terwijl hij in de kamer wees.

 “Mijn vader speelde.  Mijn moeder speelde eerst niet.  Maar later speelde mijn moeder ook”, zo vertelde het blaag.

 “Waar zijn je ouders nu?” vroeg de politie aan het kind.  “Ik weet niet waar ze heen zijn gegaan”, antwoordde hij.

Nadat de politie stopte met lachen en gekalmeerd was, namen ze de kaarten en tafels  in beslag, arresteerden alle zeven spelers en brachten ze naar het politiebureau van Wang Noi voor verder verhoor.  De gokkers zullen volgens de wet worden vervolgd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!