De BMA versnelt de wegwerkzaamheden tussen Bangkok, Nakhon Pathom om files tegen te gaan

BANGKOK:- Het werk aan de Phran Nok-Phutthamonthon Sai 4-weg die Bangkok met Nakhon Pathom verbindt, wordt deze week versneld om de congestie op de Borommaratchachonnani Road te verminderen.

De nieuwe weg heeft een lengte van 15,2 kilometer en moet maximaal zes rijstroken breed zijn.  De Phran Nok-Phutthamonthon Sai 4 Road begint bij het Fai Chai-kruispunt nabij het Siriraj-ziekenhuis in het westen van Bangkok en eindigt bij de Phutthamonthon Sai 4-weg in Nakhon Pathom.

Het project, opgedeeld in vier secties, kost de Bangkok Metropolitan Administration, het BMA, bijna 6 miljard baht.

Twee secties van de weg zijn voltooid, terwijl de bouw van de andere secties doorgaat.

Deze nieuwe wegconstructie zal naar verwachting een bouwhausse in het gebied veroorzaken en de economie van Nakhon Pathom een ​​boost geven.  De mensen in het gebied hebben de weg al “Phra Thep” of engelenweg genoemd, omdat het de tijd die nodig is om naar Bangkok te reizen aanzienlijk zal verkorten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!