De bierliefhebbers in Pattaya stond het huilen nader dan het lachen toen een bierwagen op de Sukhumvit verongelukte

PATTAYA:- Honderden flessen en blikjes bier en frisdrank lagen verspreid over de weg en op het verkeersheuvel nadat de aanhangwagen van de vrachtwagen losraakte en op zijn kant kantelde.

De bierliefhebbers stonden beteuterd te kijken toen ze zagen dat de kapotte dozen met de amberkleurige nectar over Sukhumvit Road stroomden nadat de aanhangwagen gecrasht was. 

De chauffeur van de Banlue Karnkha vrachtwagen met aanhangwagen met bier, frisdrank, water en andere dranken verloor in de aanvang op deze kerstdagen de macht over het stuur en botste tegen het PTT-benzinestation in Naklua.

De 50-jarige chauffeur, Khun Todsakorn Kullavanijaya zei dat hij gepiep en gerommel achter in de vrachtwagen hoorde en vervolgens de controle verloor.  Hij slaagde erin de vrachtwagen zo te sturen dat hij niemand raakte.

De aanhangwagen raakte los van de vrachtwagen en kantelde, waarbij alle drankflessen en blikjes op de weg en het vluchtheuvel vielen, waardoor het verkeer geruime tijd vastliep.

“Snelle Jelle” onze razende reporter, probeerde enkele proletarische bierverzamelaars op de gevoelige plaat vast te leggen, wat hem niet in dank afgenomen werd.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: PattayaMail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!