De bevolking in Thailand heeft gisteren zien dat ze het spuugzat zijn met dronken chauffeurs en nemen korte metten

BANGKOK:- In deze Thaise hoofdstad ontstond een opstootje, waarbij de lokale bevolking een 60-jarige dronken bestuurder aanviel,  nadat hij de macht over het stuur verloor en tegen een “moo ping”-stalletje knalde.

Toen de politie ter plaatse kwam op de Rama 3-weg buiten het ICC-bedrijf op Soi 29, troffen ze khun Nawachart aan met een hoofdwond.  Hij was zo zat als een maleier en werd door de lokale bevolking ernstig gemolesteerd, waarna de politie werd gebeld. 

Hulp aan de arme 48-jarige varkensvleesverkoopster (Moo Ping), khun Rampheung, mocht niet meer baten, het hoofd- en borstletsel was van dien aard dat zij ter plekke overleed.

Haar 50-jarige echtgenoot khun Wisoot, werd zwaargewond naar het Charoenkrung Pracharak-ziekenhuis gebracht, zo meldde Daily News.

Khun Nawachart vertelde de politie dat hij gedronken had en op weg naar huis was toen hij in de bocht de controle over zijn Ford Everest verloor.

Kapitein Hanranong Donsawai van de politie van Bang Phong Phang kwam ter plaatse en liet zijn verkeersagenten bij khun Nawachart ademtest uitvoeren. Het resultaat bij de oude man  loog er niet om, maar liefst q170 mg, bijna drie en een half keer boven de wettelijke limiet van 50 mg.

Hij werd meegenomen door de politie die blijkbaar geen actie ondernam tegen het publiek die hem flink toegetakeld hadden.

Wellicht ten overvloede wil ik opmerken dat de verkeersstatistieken met dodelijke afloop enorme hoge pieken vertoond, welke voor één groot deel zijn te wijten zijn dronkaards op de weg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Daily News

Eén gedachte over “De bevolking in Thailand heeft gisteren zien dat ze het spuugzat zijn met dronken chauffeurs en nemen korte metten”

  1. Eindelijk reageren mensen op deze rijdende bommen. Hieruit blijkt dat de “normale” rechtsvervolging van rond 200 baht niet goed werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!