De beroemde fruitboomgaarden van Rayong openen de poorten naar het paradijs voor fijnproevers

THAILAND:- De provincie Rayong nodigt fijnproevers uit voor een reisje terug in de tijd om de oogst van dit jaar te proeven in de beroemde fruitboomgaarden van deze mooie oostelijke provincie.

 De bezoekers kunnen aan boord van trams en vlotten in het Wang Chan-district springen, dat bekend staat om de kwaliteit van zijn mangosteen, ramboetans, durian en andere fruitsoorten.

Het festival wordt dit jaar gehouden van 27-31 mei op de fruitmarkt in het kanton Plong Ta Iam.

Het evenement is bedoeld om de verkoop van fruit door boeren te stimuleren, maar zal ook de schoonheid en tradities van Wang Chan als toeristische bestemming onder de aandacht brengen, zei districtshoofd Itthipong Chaktremongkol.

Naast de boomgaarden en hun rijke oogst van natuur, zal het festival ook wedstrijden en muziekconcerten van beroemde artiesten organiseren.

Het festival in Wang Chan wordt sinds 1995 georganiseerd om bezoekers te laten proeven van het beste fruit van Thailand, vers van de bomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!