De belabberde trottoirs van de Thepprasit Road irriteren de loco-burgemeester van Pattaya hevig

PATTAYA:- De loco-burgemeester van Pattaya, Khun Poramet Ngampichet, inspecteerde net voor het afgelopen weekend de Thepprasit Road en klaagde dat de trottoirs in het gebied op veel plaatsen waren verzakt en eiste dat de gemeente werkers hun werk vakkundig zouden uitvoeren, want zo zei de loco-burgemeester:

DIT IS NIET NORMAAL!

Okay, de hangende elektriciteitsdraden van Thepprasit Road zijn nu veilig opgeruimd, maar de trottoirs blijven een puinhoop, waar achter iedere klinker het gevaar ligt

Dat is de juiste conclusie van de loco-burgemeester van Pattaya, Poramet Ngampichet, na een inspectie op 12 augustus van een stuk van de Jomtien Beach Road  waar draden in juni vlam vatten.

De hele schoonmaakoperatie van de brand van 22 juni die zich verspreidde over vijf elektriciteitspalen op Thepprasit bij Thepprasit Soi 7 is een schoolvoorbeeld van luiheid en onbekwaamheid van de overheid.

Terwijl brandweerlieden slechts ongeveer 10 minuten nodig hadden om de vlammen te doven, heeft de afdeling Rampenpreventie en -bestrijding de verbrande overblijfselen daar achtergelaten om het verkeer te blokkeren.  Ze werden opzij geduwd nadat Poramet de site op 24 juni bezocht.

Daarna had de Provinciale Elektriciteitsautoriteit tot deze week nodig om alle vernielde draden op te ruimen en de achtergebleven stroom- en communicatielijnen op te ruimen.

Ook Mathieu Corporaal en zijn vrouw Tik, uitbaters van het bekende Tuliphouse aan de Jomtien Beach Road prezen zich gelukkig dat het nu stukken netter uitzag, bovendien is het sluimerende  gevaar van plotse kabelbrand nu drastisch afgelopen, hoewel de gasten van Tuliphouse het wel 4 dagen WiFi moesten ontberen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Div. media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!